Fordelagtig leasing over 12 til 48 mdr.

Se den månedlige ydelse med kun 1 klik allerede nu!

Alt udstyr fra Cateringinventar.dk kan leases

Leasing er fordelagtigt mulighed for finansiering, hvor du ikke behøver at involvere banken. Udstyret kan afbetales fra 12-48 måneder. For at starte en leasingsag skal du købe for samlet minimum på 10.000 kr. ekskl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.

Værd at vide, når du vil låne penge hos Cateringfinans.dk

Vi kan tilbyde dig:

  • Få hjælp til finansiering af dit næste storkøkken-, restauration-, eller anedt projekt – uden at du skal stille sikkerhed.
  • Hurtigt svar på din låneansøgning og hurtig udbetaling af dine penge.
  • En tilbagebetalingsperiode på mellem 12-144 måneder (lån mellem 10.000-75.000 kr. skal dog betales tilbage inden for 96 måneder).
  • En Låne- og kreditsikring som sikrer dine betalinger på dit lån, hvis du bliver arbejdsløs eller mister arbejdsevnen.
  • Vi tilbyder en individuel rente på vores lån, som afhænger af kreditvurderingen af din samlede økonomi. Kreditvurderingen bliver som regel bedre og det er nemmere at få bevilget et lån, hvis I er to i husstanden, der ansøger sammen – især for lån over 75.000 kr.

For at du kan optage et lån i Express Bank, er det dog en forudsætning, at du ikke er registreret i RKI,
at du har fast bopæl i Danmark og har permanent opholdstilladelse.

Lån penge hos Cateringfinans.dk til en god rente

Låne forløbet:

  1. Du starter med at udfylde låneansøgning via cateringfinans.dk.
  2. Du får svar på din låneansøgning inden for kort tid alt efter lånets størrelse.
  3. Du underskriver kreditaftalen online med dit NemID og derfra går der ca. 1-2 hverdage, før pengene står på din NemKonto.

I ansøgningsprocessen vil du blive bedt om at give samtykke til SKAT. Når du giver samtykke til SKAT, indhenter vi den nødvendige dokumentation, som vi skal bruge i forbindelse med din ansøgning om lån. På den måde slipper du for besværet med at skulle finde det frem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til vores lån eller andre ydelser, sidder vores Kundeservice altid klar til at hjælpe dig hverdage mellem kl. 9.00-16.30 på telefon 78 76 36 12.

Eksempler på leasingaftaler

Nedenfor ses 3 eksempler på, hvordan en leasingaftale kan se ud for dig: